Hipogonadizm Hastaları İlaçsız Kalmasın

Siteye üyelik ile ilgili sorun bu gece giderildi. Üye olmak istiyorsanız kayıt tuşuna basmaniz ve formu doldurmanız yeterli.


Merhaba,

Az önce " Hipogonadizm Hastaları İlaçsız Kalmasın" başlıklı kampanyaya imza verdim. Acaba sen de adını ekleyerek bize yardımcı olur musun?

Amacımız 100 imzaya ulaşmak, ancak bunu başarmak için daha çok desteğe ihtiyacımız var. Kampanya metnini şu bağlantı üzerinden okuyup imza verebilirsin:

Bağlantı

Teşekkürler
Sustanon

Ana Menü
· Forum
Ara Hipogonadizm
Translater
Hoşgeldiniz
Kullanıcı Adı:

Parola:


Beni hat�rla

[ ]
[ ]
Çevrim İçi
Ziyaretçiler:11, Üyeler:0 ...

En Çok Ziyaretçi: 329
(Üyeler:0, Ziyaretçiler:329) tarih : Tarih: 09.04.2014

Üyeler: 1735
En Yeni Üye: Sorgula33
Son Ziyaretçiler
  • RESPECT
    [ 31 dk., 16 sn. önce ]
  • 12345
    [ 51 dk., 33 sn. önce ]
  • gercek
    [ 2 saat, 22 dk., 11 sn. önce ]
  • Erme
    [ 2 saat, 38 dk., 47 sn. önce ]
  • fringe
    [ 2 saat, 47 dk., 17 sn. önce ]
  • Emka
    [ 2 saat, 55 dk., 1 sn. önce ]
  • Caner_kygsz
    [ 7 saat, 28 dk., 27 sn. önce ]
  • BiLLuR
    [ 7 saat, 54 dk., 54 sn. önce ]
  • Hastalik34
    [ 8 saat, 44 dk., 0 sn. önce ]
  • goksel
    [ 9 saat, 22 dk., 8 sn. önce ]
Anket

Kac yıl tedavi gördükten sonra çocuk sahibi oldunuz?

0~6 ay

6ay~1yil

1yil~2 yil

2yil~4yil

Bu anketi sadece üyelerle sınırla

Oylar: 98 Yorumlar: 0
Önceki anketler
Destek
Soru Total testesteron tavan ama fsh+lh nerdeyse sıfır
Tarih: 01.03.2014  Yayınlayan: Sustanon
Merhabalar , 22 yaşındayım ve hipogonodizm hastasıyım
Şimdi bendeki sorun şu fsh-0.22 / Lh-0.26 yani çok düşük normalde olması gereken referans aralığı Fsh(1.27-19.26) / Lh(0.57-12.07) problem sadece burda değil yaklaşık olarak son derece düzensiz bir şekilde, 2009 yılından buzamana pregnyl 5000 kullanıyorum ve bir kaç kayde değer sayılmaz şekilde ilaç kullandım ve yine 2 aydır testogel kullanıyorum son iki aydır haftada iki kere pregnyl 5000 ve her akşam testogel 21.01.2014 akşamı pregnyl 5000 iğnenin 3/1 kadarını kalçamdan enjekte edip testogeli sürdüm ve sabah 22.01.2014 tarihinde 10:30 da kan verdim , saat 13:30 gibi sonuçları aldım ve tatam :/ total testesteron 19.39 Normalde olması gereken referans aralığı 1.42-10.00 ve bunu akşam aldığım testesteron takviyelerinden kaynaklandığını biliyorum ama fsh ve lh değerleri çok düşük açıkcası bendeki sakal eksikliği ve penis , testis boyunu buraya bağlıyorum eğer ilave olarak menegon almayı düşünüyorum ayrıca bütün bu hormonları dengelemesi için vede free testesteron artışı sağlamak için proviron kullanmayı düşünüyorum siz ne dersiniz ?? Fsh+lh artışı için askerden önce tam hatırlamıyorum ilacın adını ya menegon Yada sustanon gibi birşey ama cidden ilacın adını hatırlamıyorum iki kere vurulmuştum ve askerde sakalım çıkmaya başlamışdı sonra tüy bile kalmadı uzun süredir testesteronu yüksek tutuyorum vede testisler büyüsün diye pregnyl kullanıyorum kendisi üretsin diye ama hiç gelişme yok neden?

Total testesteron tavan ama fsh+lh nerdeyse sıfır
yazdır